Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 105
  1. #61
    ║▌║█║▌│║▌║▌█ rookie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Montreal QC. Canada
    Posts
    2,613

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    I think its like a Block out doesnt say for what its been done ..so I wont be worry about it ..well thats my thought

  2. #62
    That's Science, Bitch! Kl3ppy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Beteigeuze
    Posts
    2,851

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Is it possible to hide some HUD elements?
    For example to remove the top bar with all the palyer info (Health, class etc)
    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit //Processor: Intel Core i5 3470k @3.4GHZ //Memory: 2x 4GB DDR3 RAM //Graphics: XFX Radeon HD 7870 Black Edition 2GB DDR5 RAM //Screen: ASUS VE247H @ 1920x1080 //Keyboard: Logitech G15 //Mouse: ROCCAT Kone Pure Optical & Razer Deathadder 3.5G //Mousepad: Razer Goliathus

    My Youtube Channel

  3. #63

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by Shifty. View Post
    Is it possible to hide some HUD elements?
    For example to remove the top bar with all the palyer info (Health, class etc)
    As far as I know it's not possible because out-of-margin (-100 etc) HUD elements get bound to a border around your screen. So you can't really move them out of your screen and I don't know if there is any opacity value.

  4. #64
    ║▌║█║▌│║▌║▌█ rookie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Montreal QC. Canada
    Posts
    2,613

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Wez how we do to clear the screen for taking Scrennies ?

  5. #65

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by rookie1 View Post
    Wez how we do to clear the screen for taking Scrennies ?
    Not sure how it relates to this thread, but togglescreenshotmode works IIRC.


    Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit
    Processor: Intel Core i7 5820K @ 4.4 GHz
    Memory: Corsair Dominator Platinum 32 GB @ 3200 MHz
    Graphics: Nvidia GeForce GTX 980 Ti @ 1469 MHz | 372.20 (30th August 2016)
    Monitor: Dell Ultrasharp 2407WFP @ 1920x1200 (16:10)
    Sound: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
    Peripherals: K70 RGB 'Sails'; Mionix Naos 8200; Ergodex DX1

  6. #66

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Does this still work in the beta? Can the spawn timer be moved with this now?
    Operating System: Windows 10 64-bit Processor: i7-2600K CPU @ 3.40GHz, ~3.4GHz
    Memory: 8192MB Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970
    Resolution: 1920 x 1080 (32 bit) (120Hz) Sound: Realtek High Definition Audio
    Mouse: SteelSeries Rival Keyboard: Corsair Vengeance K70

  7. #67

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by BMXer View Post
    Does this still work in the beta? Can the spawn timer be moved with this now?
    Not yet. I'll try to fix it to the new build this weekend.

  8. #68

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Thanks Wezelkrozum!
    Operating System: Windows 10 64-bit Processor: i7-2600K CPU @ 3.40GHz, ~3.4GHz
    Memory: 8192MB Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970
    Resolution: 1920 x 1080 (32 bit) (120Hz) Sound: Realtek High Definition Audio
    Mouse: SteelSeries Rival Keyboard: Corsair Vengeance K70

  9. #69

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Hey, again Wezelk GJ for this tool.

    I have problem to recognize every part of HUD, maybe som1 can help me and others?

    Let's go:

    CarryableStatus - ?
    Chatinput - obvious
    ConsoleMessageLog - simple chat
    DetectedNotification - ?
    GameplayNotification - ?
    GameInfo - ?
    IncapMenu - Merc to choose when u r dead (?)
    InteractionFillbar - progress of repair and stuff (?)
    Minimap - ???
    ObjectiveProgression - Obj progress bar (?)
    ObjectiveProgressionNotification - ?
    ObjectiveClok - obvious
    ObjectiveNotification - ?
    ObituaryMessageLog - killed person log
    PlayerHealth - obvious
    ScopeInfo - ?
    SpectatorInfo - nick of person we speckt
    WeaponAmmo - obvious
    WeaponInventory - obvious

    I want to make a screen with all that parts, but can't get it all in same time : ). That need som free time and MS Paint magic
    W:ET Since 2003

  10. #70

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Let's help:

    CarryableStatus - When you carry an objective (Current patch doesn't have any carryable objectives)
    DetectedNotification - The red Detected notification when you are detected by a sniper
    GameplayNotification - Not sure, but probably the message when an objective has been completed or a dynamite has been planted.
    GameInfo - Match time that's left
    Minimap - Map of the level (Current patch doesn't have the minimap in the HUD)
    ObjectiveProgressionNotification - The white bars of objectives (in the left top of your screen)
    ObjectiveNotification - Is probably almost identical to Gameplay Notification

    So far I know. But you can move some elements around to see where they get placed and find out what is what.

  11. #71
    Flik mY DirtY biK ! BomBaKlaK's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    OnTheRoadAgain
    Posts
    2,884

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    I suggest you to add

    - AbilityCooldownPosition
    - ExperiencePosition
    - ReadyUpPosition

  12. #72

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    I've updated the link as somebody has leaked this information outside of the closed beta phase. Please remember your NDA when you consider sharing information regarding Extraction.
    Join the conversation at #dirtybomb on Quakenet IRC.

  13. #73

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Updated to version 2.1!

    Changelog
    - Added AbilityCooldown, Experience, ReadyUp
    - Removed WeaponInventory (Has been replaced by AbilityCooldown)
    - Altered PlayerHealth height

  14. #74
    Tapir Stalker
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    massachusettes USA
    Posts
    803

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    no spawntimer?

  15. #75

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by shaftz0r View Post
    no spawntimer?
    I will add it if you find the right command for it.

  16. #76

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by Wezelkrozum View Post
    As far as I know it's not possible because out-of-margin (-100 etc) HUD elements get bound to a border around your screen. So you can't really move them out of your screen and I don't know if there is any opacity value.
    Are we somehow able to remove it entirely though? ie. the files associated or taken out of DefaultUI entirely or else whichever other config file is associated?

    Also, it really doesn't work well on 1920x1080 I can move some, other's not at all and the few that do work are nowhere near to where I place them on the configurator.

  17. #77

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by fubar View Post
    Are we somehow able to remove it entirely though? ie. the files associated or taken out of DefaultUI entirely or else whichever other config file is associated?

    Also, it really doesn't work well on 1920x1080 I can move some, other's not at all and the few that do work are nowhere near to where I place them on the configurator.
    Asked Toomic about this ages ago. TL;DR The option doesn't work work yet.


    Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit
    Processor: Intel Core i7 5820K @ 4.4 GHz
    Memory: Corsair Dominator Platinum 32 GB @ 3200 MHz
    Graphics: Nvidia GeForce GTX 980 Ti @ 1469 MHz | 372.20 (30th August 2016)
    Monitor: Dell Ultrasharp 2407WFP @ 1920x1200 (16:10)
    Sound: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
    Peripherals: K70 RGB 'Sails'; Mionix Naos 8200; Ergodex DX1

  18. #78

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Do you reckon there's anyway to turn the "ShowAllyNames" bind/command into a permanent toggle, somehow? I'd love having it on at all times but can't quite figure out how I'd achieve such with the configs, I'm sure it'd have to be possible one way or another without having to keep the button pressed all the time

  19. #79

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Quote Originally Posted by fubar View Post
    I'm sure it'd have to be possible one way or another
    Poke SRS-Kap several times in the ribs with a large pointy stick.


    Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit
    Processor: Intel Core i7 5820K @ 4.4 GHz
    Memory: Corsair Dominator Platinum 32 GB @ 3200 MHz
    Graphics: Nvidia GeForce GTX 980 Ti @ 1469 MHz | 372.20 (30th August 2016)
    Monitor: Dell Ultrasharp 2407WFP @ 1920x1200 (16:10)
    Sound: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
    Peripherals: K70 RGB 'Sails'; Mionix Naos 8200; Ergodex DX1

  20. #80
    Flik mY DirtY biK ! BomBaKlaK's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    OnTheRoadAgain
    Posts
    2,884

    Most Recent Awards:

    Re: Wezelkrozum's HUD Configurator

    Yop
    So here is my new HUD if someone is interested in :

    OBJ_BridgeAlt-PC-17-15.07.570.jpgOBJ_BridgeAlt-PC-17-15.00.000.jpgOBJ_BridgeAlt-PC-17-15.05.450.jpg

    [ShooterGame.SGUIHUDPlayer]
    NativeHUDResolution=(X=1280, Y=720)
    ScopeInfoPosition=(Attach=(H=HA_CENTER), Offset=(Y=500))
    ConsoleMessageLogPosition=(Attach=(H=HA_LEFT, V=HA_TOP, VA="ChatInput"), Align=(H=HA_LEFT, V=HA_BOTTOM))
    ChatInputPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=HA_BOTTOM),A ttach=(H=HA_LEFT,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""),Offset=( X=7,Y=20))
    IncapMenuPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=HA_BOTTOM),A ttach=(H=HA_CENTER,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""),Offset =(X=0,Y=150))
    ObjectiveProgressionPosition=(Attach=(H=HA_LEFT, V=HA_TOP), Offset=(X=25, Y=25), Skew=2)
    ObjectiveProgressionNotificationPosition=(Attach=( H=HA_CENTER, V=HA_CENTER), Offset=(Y=-100))
    ObjectiveClockPosition=(Attach=(H=HA_CENTER, V=HA_TOP), Offset=(X=0, Y=25))
    MinimapPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=HA_BOTTOM),Att ach=(H=HA_CENTER,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""),Offset=( X=-280,Y=-30))
    CommandMapPosition=(Attach=(H=HA_CENTER, V=HA_CENTER), Align=(H=HA_CENTER, V=HA_CENTER))
    ObituaryMessageLogPosition=(Align=(H=HA_RIGHT,V=HA _BOTTOM),Attach=(H=HA_RIGHT,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=" "),Offset=(X=0,Y=0))
    InteractionFillbarPosition=(Attach=(H=HA_CENTER),O ffset=(Y=420))
    GameplayNotificationPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=H A_BOTTOM),Attach=(H=HA_CENTER,V=HA_BOTTOM,HA="",VA =""),Offset=(X=0,Y=450)
    ObjectiveNotificationPosition=(Attach=(H=HA_CENTER , V=HA_TOP, VA="ObjectiveProgress"), Offset=(Y=15), ShadowOffset=(X=-1, Y=-1))
    GameInfoPosition=(Attach=(H=HA_CENTER, V=HA_TOP))
    SpectatorInfoPosition=(Attach=(H=HA_CENTER,V=HA_BO TTOM),Offset=(Y=150), ShadowOffset=(X=-1, Y=-1))
    CarryableStatusPosition=(Attach=(H=HA_CENTER), Offset=(Y=500))
    DetectedNotificationPosition=(Align=(H=HA_CENTER, V=HA_CENTER), Attach=(H=HA_CENTER, V=HA_BOTTOM), Offset=(Y=100))
    WeaponAmmoPosition=(Align=(H=HA_RIGHT,V=HA_BOTTOM) ,Attach=(H=HA_RIGHT,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""),Offse t=(X=380,Y=-10))
    AbilityCooldownPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=HA_BOT TOM),Attach=(H=HA_CENTER,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""), Offset=(X=-90,Y=0))
    PlayerHealthPosition=(Align=(H=HA_RIGHT,V=HA_BOTTO M),Attach=(H=HA_RIGHT,V=HA_BOTTOM,HA="",VA=""),Off set=(X=380,Y=60))
    ReadyUpPosition=(Align=(H=HA_LEFT,V=HA_TOP),Attach =(H=HA_CENTER,V=HA_TOP,HA="",VA=""),Offset=(X=-80,Y=80))
    Last edited by BomBaKlaK; 18th Jan 2014 at 02:11.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •