Results 1 to 4 of 4

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: brink has stop working , im new here please help

  1. #1

    brink has stop working , im new here please help

    log file 'CrashOnBoot_Firebolt5499_2012.12.30_18.47.58.lo g' opened on 2012-12-30, 18:47:58
    Client
    si_version: Brink 1.0.23692.48133 win-x86 Nov 23 2011 12:55:20
    g_version:
    Unknown command 'path'
    Loaded pak000.sdpk2
    Loaded pak001.sdpk2
    Loaded pak002.sdpk2
    Loaded pak003.sdpk2
    Loaded pak004.sdpk2
    Loaded pak005.sdpk2
    Loaded pak006.sdpk2
    Loaded pak007.sdpk2
    Loaded pak008.sdpk2
    Loaded pak009.sdpk2
    Loaded zzzdlcenglish000.sdpk2
    Loaded zzzenglish000.sdpk2
    Loaded zzzenglish001.sdpk2
    Loaded zzzenglish002.sdpk2
    Loaded zzzenglish003.sdpk2
    Loaded zzzenglish004.sdpk2
    Loaded zzzenglish005.sdpk2
    Loaded zzzenglish006.sdpk2
    Loaded zzzenglish007.sdpk2
    Current search path:
    C:\Program Files\Steam\userdata\85633145\22350\local/base
    C:\Users\Ryno\AppData\Local\Splash Damage\Brink/base
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\BRINK/base
    zzzenglish007.sdpk2
    zzzenglish006.sdpk2
    zzzenglish005.sdpk2
    zzzenglish004.sdpk2
    zzzenglish003.sdpk2
    zzzenglish002.sdpk2
    zzzenglish001.sdpk2
    zzzenglish000.sdpk2
    zzzdlcenglish000.sdpk2
    pak009.sdpk2
    pak008.sdpk2
    pak007.sdpk2
    pak006.sdpk2
    pak005.sdpk2
    pak004.sdpk2
    pak003.sdpk2
    pak002.sdpk2
    pak001.sdpk2
    pak000.sdpk2
    file system initialized.
    --------------------------------------
    Loaded 3783 manifest elements in 14 ms - 192Kb
    Discarded 0 manifest elements
    Max filename length: 0 characters
    Brink 1.0.23692.48133 win-x86 Nov 23 2011 12:55:20
    execing 'brinkconfig.cfg'
    r_multiSamples is read only.
    couldn't exec 'autoexec.cfg'
    Vendor: 10DE Device: 1244
    2666 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT
    2 logical cores
    2 physical cores
    HT disabled in hardware
    3584 MB System Memory
    1024 MB Video Memory
    Initializing performance queries
    Winsock Initialized
    Found interface: {E426E80D-DD9C-4D32-82E7-3084DDA77E05} Bluetooth PAN Network Adapter - 0.0.0.0 NULL ip - skipped
    Found interface: {BDB59FA1-60CE-4A76-B6C6-794464742722} Atheros AR5005GS Wireless Network Adapter - 192.168.1.100/255.255.255.0
    Sys_InitNetworking: adding loopback interface
    --- Loading sequence: init ---
    sound index file 'generated/preload/sound/pc/english/init.soundpreload' is zero length
    ------- Initializing render context --------
    Initializing OpenGL subsystem
    ...calling LoadLibrary( 'wtsapi32.dll' ): succeeded
    ...initializing Windows Terminal Server API
    ...registered window class
    ...registered fake window class
    ...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded
    ...initializing QGL
    ...using WGL_ARB_create_context_profile
    ...using WGL_ARB_multisample
    ...using WGL_EXT_framebuffer_sRGB
    ----- R_InitOpenGL -----
    GL_VENDOR: NVIDIA Corporation
    GL_RENDERER: GeForce GTX 550 Ti/PCIe/SSE2
    GL_VERSION: 4.3.0
    Vendor: 10DE Device: 1244
    ...using GL_ARB_multitexture
    ...using GL_ARB_texture_cube_map
    ...using GL_ARB_texture_non_power_of_two
    ...using GL_ARB_texture_compression
    ...using GL_EXT_texture_compression_s3tc
    ...using GL_EXT_texture_filter_anisotropic
    maxTextureAnisotropy: 16.000000
    ...using GL_1.4_texture_lod_bias
    ...using GL_EXT_texture3D
    X..GL_EXT_texture_rectangle not found
    ...using GL_ARB_texture_rectangle
    ...using GL_EXT_stencil_wrap
    ...using GL_ARB_vertex_buffer_object
    ...using GL_ARB_vertex_program
    ...using GL_ARB_fragment_program
    ...using GL_EXT_depth_bounds_test
    ...using GL_ARB_point_sprite
    ...using GL_ARB_occlusion_query
    ...using GL_ARB_framebuffer_object
    ...using GL_EXT_packed_depth_stencil
    ...using GL_EXT_blend_minmax
    ...using GL_ARB_multisample
    ...using GL_ARB_shader_objects
    ...using GL_ARB_vertex_shader
    ...using GL_ARB_fragment_shader
    ...using GL_ARB_shadow
    ...using GL_EXT_gpu_program_parameters
    ...using GL_ARB_draw_buffers
    X..GL_GREMEDY_string_marker not found
    ...using GL_EXT_texture_compression_latc
    ...using GL_EXT_texture_sRGB
    ...using GL_ARB_pixel_buffer_object
    ...using GL_NV_float_buffer
    ...using GL_ARB_texture_rg
    ...using GL_ARB_half_float_vertex
    ...using GL_ARB_sampler_objects
    ...using GL_NV_vertex_buffer_unified_memory
    ...using GL_NV_shader_buffer_load
    ...using GL_ARB_sync
    ...using GL_ARB_timer_query
    X..GL_ARB_tesselation_shader not found
    ...using GL_ARB_debug_output
    ----- Initializing Sound System Stage 1 ------
    ...initializing XAudio2
    WARNING: sdAudioDevice_XAudio2::Init() failed because hw->GetXAudio()->CreateMasteringVoice() did not return S_OK, instead -2004287478
    ...Succeeded
    2 Sound Playback Devices Found:
    ...Speakers (SRS Audio Sandbox (WDM))
    ...Speakers (High Definition Audio Device)
    2 Sound Capture Devices Found:
    ...Speakers (SRS Audio Sandbox (WDM))
    ...Speakers (High Definition Audio Device)
    ----- Sound System Stage 1 Initialized -----
    WARNING: could not preload movie file video/assets/pubdevlegal_splash.bik
    Brink using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing
    enabled Flush-To-Zero mode
    enabled Denormals-Are-Zero mode
    ----- Initializing Decls -----
    Build is packaged - decl_useBinaryCache is read-only
    Loaded generated/decl2/base/system_dep.declb 2036 entries in 13 ms
    base/table: binary database of 66 entries (13.43Kb) loaded in 1 ms
    base/material: binary database of 3526 entries (780.78Kb) loaded in 34 ms
    base/skin: binary database of 193 entries (15.94Kb) loaded in 1 ms
    base/soundclass: binary database of 42 entries (5.34Kb) loaded in 0 ms
    base/sound: binary database of 1962 entries (453.13Kb) loaded in 16 ms
    base/soundfx: binary database of 22 entries (8.26Kb) loaded in 0 ms
    base/soundmixer: binary database of 49 entries (9.37Kb) loaded in 0 ms
    base/reverb: binary database of 33 entries (6.30Kb) loaded in 0 ms
    base/movie: binary database of 16 entries (3.24Kb) loaded in 0 ms
    base/particleSystem: binary database of 287 entries (373.80Kb) loaded in 6 ms
    base/articulatedFigure: binary database of 1 entries (3.18Kb) loaded in 0 ms
    base/atmosphere: binary database of 30 entries (33.30Kb) loaded in 0 ms
    base/ambientCubeMap: binary database of 41 entries (49.50Kb) loaded in 1 ms
    base/decal: binary database of 9 entries (3.21Kb) loaded in 0 ms
    base/surfaceType: binary database of 16 entries (2.24Kb) loaded in 0 ms
    base/renderProgram: binary database of 192 entries (367.97Kb) loaded in 4 ms
    base/renderBinding: binary database of 272 entries (19.74Kb) loaded in 2 ms
    base/locString: binary database of 4199 entries (349.58Kb) loaded in 28 ms
    base/model: binary database of 248 entries (736.29Kb) loaded in 9 ms
    base/postProcess: binary database of 61 entries (18.41Kb) loaded in 1 ms
    base/animManager: binary database of 2 entries (5.18Kb) loaded in 0 ms
    decl folders scanned and loaded in 8 ms
    ------------------------------
    ------- Initializing renderSystem --------
    Precaching renderBinding...
    Precached renderBinding in 2 ms
    WARNING: RES1007: Defaulted - idDeclMaterial: screenrestore
    WARNING: RES1007: Defaulted - idDeclMaterial: screenrestorefraction
    WARNING: RES1007: Defaulted - idDeclMaterial: ppscreenrestore
    WARNING: RES1007: Defaulted - idDeclMaterial: ppscreenrestorefraction
    renderSystem initialized.
    --------------------------------------

  2. #2
    Tapir Stalker zenstar's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    London, UK
    Posts
    1,332
    Most Recent Awards:

    Re: brink has stop working , im new here please help

    Have you tried the usual:
    update graphics card drivers
    delete local content and reinstall from steam

    What changed between it working and not working?

  3. #3

    Re: brink has stop working , im new here please help

    Perhaps try re-installing or if that doesn't work try launching without your sound card installed.


    Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit
    Processor: Intel Core i7 5820K @ 4.4 GHz
    Memory: Corsair Dominator Platinum 32 GB @ 3200 MHz
    Graphics: Nvidia GeForce GTX 980 Ti @ 1469 MHz | 388.13 (30th October 2017)
    Monitor: Dell Ultrasharp 2407WFP @ 1920x1200 (16:10)
    Sound: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
    Peripherals: K70 RGB 'Sails'; Mionix Naos 8200; Ergodex DX1

  4.   This is the last staff post in this thread.   #4

    Re: brink has stop working , im new here please help

    Can't really say much without a DxDiag.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •